Aivan näillä hetkillä julkaistaan ensimmäinen iso päivitys KillZone Liberationiin. Kyseisen päivityksen avulla voi pelata netissä Infrastructure-moodissa muita pelin omistajia vastaan. Vielä ei ole tiedossa, toimiiko päivitys varmuuskopioiduissa peleissä. Odottakaamme mielenkiinnolla.

Päivitys: Paketti julkaistaan näillä näkymin klo. 01:00 Suomen aikaa. Asia ei ole vielä täysin varma.

Päivitys 2: Paketti julkaistiin jo klo. 19:00 aikoihin kahdessa osassa. Ensimmäisessä paketissa (~8mb) tuli Infrastructure-tuki, eli nyt KillZonea voi pelata netissä. Toisessa paketissa, joka asennetaan ensimmäisen jälkeen, tulee Chapter 5 -osa (75mb~), joka sisältää uusia kenttiä ja tehtäviä peliin. Jotta niihin pääsee käsiksi, täytyy ensin pelata muut tehtävät läpi. Ainakaan minä en toistaiseksi pääse nettipeliin, koska peli vaatii Handlen (?) ja Passwordin ennenkuin päästää nettipelin aulaan. Handle on todennäköisesti KillZone.com -tunnus, mutta koska omani on vasta ~10min sitten luotu, en pääse vielä kirjautumaan. Varmaan vähän ajan päästä sekin on mahdollista.

Päivitys 3: Ilmeisesti aidolla UMD-levyllä ei pääse pelaamaan (ainakaan minä en päässyt), mutta .CSO/.ISO-varmuuskopiolla pääsee. Sille täytyy tietenkin ladata päivitys erikseen, mutta ainakin sillä se toimii. Pelissä on Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag ja Assault -pelimuodot. Ainakin face-to-face -matsit ovat loistavaa viihdettä. Kentät ovat siihen juuri sopivan kokoisia. Maksimimäärä on 8 pelaajaa, ja silloin kentällä saattaa käydä tosi vilinä.

Päivitys 4: Joo, näitä päivityksiä nyt tulee niin paljon kuin tulee, ei sen väliä. Eli ilmeisesti myös aidolla UMD:llä pääsee pelaamaan, ja pelaamiseen tarvitaan Yourgamingname-tunnus. Aidolla UMD:llä pelatessa ei ilmeisesti voi inviteä ystäviksi .ISO/.CSO -varmuuskopiota käyttäviä pelaajia. Peli ei vaadi paljonkaan kaistaa, ja 256/256 laajakaistallakin pelailee hyvin. Tosin kahdeksan pelaajan peleissä saattaa esiintyä jo jonkin verran lagia. Nyt peli myös ilmoittaa uusista ladattavista sisällöistä vilkuttamalla 'Downloads'-osion linkkiä pelin päävalikossa.

Seuraavaa päivitystä odotellessa. :P